Najjeftiniji rent-a-car u Beogradu

Najjeftiniji rent-a-car u Beogradu

Mar 24 2017 /Komentara / Autor: MMS Rent a car

Najjeftiniji rent a car je vešt marketinški trik. Oni koji žele samo najjeftinije možda i ne cene previše ni sebe, a ni kvalitet usluge. Koliko god cenu ove usluge da formirate uvek se nađe neko ko će da uradi nešto za manje. Naravno, kvalitet strada i to je cena ovakve vrste reklamiranja i usluge. Naša parola je ipak najbolji rent a car.


Renta car u Beogradu

 

Beograd se prostire na velikoj geografskoj površini, pa su s toga i rastojanja koja se dnevno prelaze, izražena u kilometrima, poprilična. Kako bi se ova rastojanja prešla, koriste se razne vrste transporta, kako od javnog, tako i do ličnog. Neki od javnih vrsta transporta su autobusi, trolejbusi, tramvaji, taksi prevoz. Da li su oni najbrži izbor? Možda je to metro ili Beo voz? Ipak, kakve su cene ovih prevoza? Koliko nam je vremena potrebno da dodjemo na cilj uz pomoć njih? Sve ovo je uzrokovalo da je možda najbolja varijanta prevoza automobil, a u današnje vreme se tu progurao i rent-a-car sistem sa svojim pogodnostima, bilo da ste korisnik na nivou gradskog ili vangradskog putovanja. Medjutim, postoje uslovi koji moraju da se ispoštuju pre iznajmljivanja vozila i to su:

 • Vozač mora da ima važeći identifikacioni dokument
 • Da poseduje iskustvo upravljanjem motornim vozilom u minimalnom trajanju od dve godine
 • Da ima navršenu 21 godinu života


Kako se formiraju cene iznajmljivanja vozila?


Postoje dva glavna faktora na osnovu kojih formiramo cenu pri iznajmljivanju:

 • Tip vozila koje se iznajmljuje
 • Dužina trajanja najma, koje uglavnom ne može biti kraće od 24 časa

Naravno, ova dva faktora su izrazitno bitna i formiraju cenu na sledeći način. Ukoliko je vozilo veće, utoliko će i cena biti veća, sa manjim vozilom se smanjuje i cena. Što se tiče vremena najma, mnogo je pogodnije iznajmiti vozilo na duži vremenski period, jer je zapravo najskuplji najam u trajanju od 24 časa. Isto tako, jako je bitno raspitati se šta još ulazi u cenu rentiranja vozila. Neke od mogućnosti jesu:

 • Rezervoar koji je pun prilikom preuzimanja vozila, poželjno ga je vratiti u punom stanju, jer u suprotnom se vrši naplata goriva po višoj ceni od strane agencije
 • Isporuka vozila na željenu adresu, odnosno početnu adresu vašeg starta
 • Prelazak rentiranim vozilom preko medjugraničnih prelaza

 

Šta možemo da dobijemo gratis od agencije?Sediđte za deteMnogima od nas je ovo omiljena rečenica. Većina rent-a-car agencija daje odredjene pogodnosti, odnosno „propratni materijal“ gratis. Prilikom online rezervacije rent a car vozila, treba obratiti pažnju na eventualne pogodnosti koje se mogu dobiti od strane agencije. Pogotovo je to važno što neki korisnici ovih usluga podrazumevaju različite stvari od onih koji iznajmljuju vozila. 

Tu mogu da se nađu sledeći dodaci:

 • Dobijanje sedišta za dete
 • Dobijanje GPS navigatora
 • Zelenog kartona za države u kojima je to neophodno
 • Krovni nosač na vozilu
 • Transporter bicikala
 • Jako je bitno da proučite da li agencije imaju neke skrivene troškove, kako Vas rentiranje ne bi izašlo skuplje nego što jeste. Takođe, još jedan bitan fragment, namenjen vlasnicima kućnih ljubimaca, jeste da proverite da li je agencija kod koje iznajmljujete vozilo - pet friendly.

 

Umesto zaključka, lično iskustvo


Kao korisnik rent-a-car usluga na prostoru Beograda, imala sam priliku da saradjujem sa različitim agencijama, ali bih jednu izdvojila. Naime, sa tom agencijom, sam imala najbolje iskustvo u pogledu profesionalnosti, najnižih cena koje su neuporedive sa kvalitetom vozila i usluge koju dobijate za uloženi novac. Želim vam da nadjete svog „prvaka“ u rent a car svetu, da zasluži Vaše poverenje i uživate u svim pogodnostima i što konkurentnijim cenama koje možete da ostvarite.


TAGOVI: najjeftiniji rent a car /rent a car povoljno /cene rent a car beograd /
KOMENTARA(2)
CarLover
CarLover

Slažem se, cena nije uvek znak kvaliteta. Pritom treba i da pročitate dobro ugovor koji potpisujete da bi znali, u slučaju da se nešto dogodi, šta vam osiguranje pokriva, jer ni to nije isto u svim agencijama. To važi za sve što iznajmljujete, sve treba uzeti u obzir. I privatni semštaj na primer kada tražite. Ja sam se jednom opekla sa smeštajem koji je bio u raspadu, samo sam čekala da nešto otpadne ili se izlomi pa da još i štetu plaćam. A nije čak ni bio najjeftiniji, pa od tada sve dobro istražim pre nego što donesem odluku. Nakon toga sam pronašla da imaju novi apartmani u Beogradu: http://www.apartmani-u-beogradu.com/novi-apartmani-beograd, o njima sam se raspitivala svuda, istražila ih uzduž i popreko, i na kraju su ispali skroz super. Tako da se o svemu obavezno raspitujte, tražite po netu tuđa iskustva, da posle ne bi imali probleme.


10/Nov/2017
Dragoslav
Dragoslav
Nije sve u ceni! Dinar gore ili dole ne menja puno, ali kvalitet, ljudski i profesionalni odnos čini mnooogo :). MMS Auto je firma u kojoj je klijent u centru što ne može da se ne primeti i ne ceni. Najjeftiniji rent a car je floskula! Uvek će biti neko sa nižom cenom, ali definitivno treba uzeti u obzir više faktora kod odabria rent a car agencije.
24/May/2017

Želite da komentarišite ovaj blog?
Socijalne mreže

MMS Facebook MMSTwitter MMS YouTube

© 2017-2019. | Sva prava zadržava
MMS Autorent - rent a car

Web dizajn TeshaDesign
Kontakt informacije

MMS Autorent - rent a car
E-mail: mmsautorentacar@yahoo.com
Sajt: rentacarmms.rs
Kneza Višeslava 63
T.C. Bazar Vidikovac
Lokal 2.20


Kontakt telefoni
+381652140021
+381 11/2331445