Rent a car Novi Beograd

Rent a car Novi Beograd

Jun 07 2017 /Komentara / Autor: MMS Rent a car

Novi Beograd

Rent a car agencije sve više izmeštaju svoje poslovnice na Novi Beograd. Novi Beograd je beogradska gradska opština, prepoznatljiva po svojim blokovima (kojih ukupno ima 72) zgrada i soliterima. Novi Beograd je nazivan “velika spavaonica” pošto u njemu živi svaki deseti stanovnik Beograda (prema poslednjem popisu broj stanovnika je oko 220 000). Novi Beograd je nastao  1948 godine, i od tog trenutka on je stalno rastao, a širi se i dan danas kako u širinu tako i u visinu. Osim za stanovanje, ova najveća opština u Srbiji je mesto radnih mesta, pošto su na njenom području nalaze brojne fabrike, mnoštvo privatnih firmi i predstavništva iz bankarskog, finansijskog, komercijalnog i uslužnog sektora, sportski objekti (Arena, Hala Sportova i drugi manji kapaciteti), tržni centri, prodavnice, škole, vrtići, Studentski grad i brojni fakulteti (Fakultet dramskih umetnosti, Univerzitet Megatrend, Univerzitet Union, Univezitet Singidinum itd.). 

 

Živeti i raditi u Novom Beogradu

 

Novi Beograd rent a car

Svakodnevna putovanja su u Novom Beogradu deo životne rutine. Da bi se otišlo na posao, odvezlo dete u školu ili vrtić, obavili svi poslovi, posetio neki događaj (koji se svakodnevno organizuju) potrebno je brzo i bezbedno savladati rastojanje od tačke A do tačke B. Infrastruktura na Novom Beogradu je veoma razvijena, možda je najbolja u celom Beogradu, teren je ravan za razliku od brežuljkastog reljefa u ostalim delovima Beograda, bulevari su dugački, široki i pregledni, kroz njega prolazi i autoput. Vozačku idilu možda kvari veliki broj semafora koji znaju da uspore vožnju, ali postoje takozvani „zeleni talasi“ koji olakšavaju prolazak. 

 

Rent a car Novi Beograd

 

Automobil je potreba a ne privilegija. Ako ne posedujete automobil, ima rešenje -  iznajmite ga.  Naravno potreba za prevozom se može zadovoljiti i taksijem ili gradskim prevozom, ali postoje nekoliko dobrih razloga iznajmljivanje vozila:

  • U rent a car agencijama dobijate nov, čist, udoban, siguran i bezbedan automobil sa klima uređajem, navigacijom, putnim kompjuterom, ABS kočnicama, servo upravljačem i ostalom seriskom i dopunskom opremom. Neće biti da svako taksi vozilo ispunjava ove uslove;
  • Rent a car agencije  mogu znatno pojednostavniti i olakšati prevoz do aerodrome što je od posebne važnosti ako planirate službeni put ili ako dočekujete poslovne partnere; 
  • Ukoliko imate imate afinitete prema određenom modelu vozila a ne možete ga priuštiti , u agencijama ga svakako imaju;
  • Iznajmljivanje je odlično za jednodnevna ili višednevna putovanja, izlete, posete, odlazak na godišnji odmor (dosta ljudi koriste rent a car usluge iako već poseduju svoj automobil, koji je starijeg datuma proizvodnje, sa velikom potrošnjom goriva i manjom stepenu  sigurnosti);
  • Već smo napomenuli da na Novom Beogradu postoji veliki broj firmi koje imaju potrebu za iznajmljivanjem vozila u poslovne svrhe. Nema svaka firma dovoljan broj vozila u svom voznom parku u datom trenutku, pa je najednostavnije obratiti se najbližoj rent a car agenciji. Za ovakva poslovna putovanja, koje neretko traju više dana, agencije nude posebne popuste;
  • Ukoliko se selite (a na Novom Beogradu selidbe su svakodnevna pojava), i želite to obaviti bez angažovanja agencija za selidbe, možete iznajmiti kombi vozilo;
     

TAGOVI: rent a car /novi beograd /novi beograd renta car /
KOMENTARA(7)
Teodora
Teodora

Drago nam je da postoji ovakva rent a car agencija na Novom Beogradu gde mozemo da izaberemo idealan auto, pogotovo u danima predstojecih praznika kad je guzva u svakom delu grada i gde nije preporucljivo koristiti javni prevoz.


27/Nov/2017
Nenad
Nenad

Rent-a-car je čak i bolje rešenje nego stalno vozakanje taksijem. Potrebno je samo obratiti pažnju na model i stanje vozila. Urbanim sredinama kao što je Novi Beograd, potrebna je pouzdana rent a car firma.


11/Aug/2017
darko
darko

Mesec jul ili avgust, prazni bulevari na Novom Beogradu, pravo vreme za uživanje u vožnji


24/Jul/2017
Turista
Turista

Novi Beograd je idealan da probate neku marku vozila iz rent a ca agencije, koju inače želite da vozite. Pogotovo u večernjim satima. Nema previše gužve, široki bulevari.


04/Jul/2017
Srecko
Srecko

Broj turista iz godine u godinu raste u nasem gradu zato je potrebno sto vise dobrih rent a car agencija.


10/Jun/2017
nenad
nenad

Svuda treba automobil, ali posebno je potreban na Novom Beogradu. I tačno je da skoro sve agencije imaju svoje kancelarije tamo. Jedan od razloga je i to što na Novom Beogradu ima dosta poslovnog sveta, a njima je itekako potreban automobil.


07/Jun/2017
Mirjana
Mirjana

Što se tiče rentiranja automobila u Beogradu uvek treba obratiti pažnju na rezervaciju. Zašto? Zato što je ogroman grad i potražnja za ovim tipom usluge je ogromna, pa se može desiti da ostanete bez vozila pred nosom.


07/Jun/2017

Želite da komentarišite ovaj blog?
Socijalne mreže

MMS Facebook MMSTwitter MMS YouTube

© 2017-2019. | Sva prava zadržava
MMS Autorent - rent a car

Web dizajn TeshaDesign
Kontakt informacije

MMS Autorent - rent a car
E-mail: mmsautorentacar@yahoo.com
Sajt: rentacarmms.rs
Kneza Višeslava 63
T.C. Bazar Vidikovac
Lokal 2.20


Kontakt telefoni
+381652140021
+381 11/2331445